Reformes Farmàcia Gordo

EJSREFORMES.CAT

  El Carles i Milagros ens vam contractar al veure la Reforma de la Farmàcia Llorens i parlant amb el Xavi i Tere de la Farmacia Llorens. Aquí hem fet tota la Reforma i ens hem encarregat del disseny de la nova Farmàcia, una farmàcia que era molt antiga i estava d'origen. El terra s'ha fet de micro-ciment, mobles específics de Farmàcia arribats d'Itàlia i tot el que hem comentat a l'altre Farmàcia.

EJSREFORMES.CAT

Desde Ejs Reformes realitzem un seguiment personal i totalment dedicat sobre els projectes dels nostres clients. La nostre fidelitat, comença desde la primera sol.licitud de pressupost, desde la primera conversa per telèfon. Per nosaltres els projectes dels nostres clients són els nostres projectes. Per aquest motiu donem un tracte directe i professional fins la finalització del projecte de reformes de cadasqun dels nostres clients.

Reformes Pis Sergi i Carla

EJSREFORMES.CAT
Una altre reforma integral d'un veí satisfet

 

Aquesta vegada parlarem d'el Sergi, un bon amic que va confiar en ejsreformes.cat després de tindre diferents problemes amb altres empreses que havien gestionat petites reformes a l'anterior pis on vivien.

Un cop dins al nou pis,  viurien els seus dos fills i la dona. Per tant, ja no podia haver cap marge per errors.  La Reforma va ser integral, calefacció nova amb els tubs per sota el terra, dos banys reformats per complet i la cuina amb la galeria acondicionada amb Descalcificador, caldera, rentadora i assecadora tot ubicat en pocs metres.

EJSREFORMES.CAT

Vam treure l'estuc de les pareds, col·locar portes noves i parquet. Total reparació dels equips de climatització existents. Vam baixar fals sostres nous als dos banys, distribuïdor principal i la cuina per facilitar les noves instal·lacions i al distribuïdor petit vam fer un altell de fusta per ubicar maletes i coses de temporada. El vestidor d'una habitació el vam reformar reconstruint les portes corredisses totalment.

Reformes Farmàcia Llorens

EJSREFORMES.CAT
recomanats de client a client

 

El Xavi i la Tere ens van contractar a través d'un client al qui li vam fer una instal.lació de tractaments d'aigua ( unitats de tractament descalcificador i Osmosis )

Un cop solventats molts problemes amb l'empresa que li va fer la seva reforma, van confiar en nosaltres per la construcció de la seva nova Farmàcia.

Ubicada a un local que anteriorment era un Bar, era necessari reformar totalment tots i cadascuns dels metres cuadrats dels que disposava, per ejsreformes.cat, tot un repte professional tal i com ens agrada.

EJSREFORMES.CAT

Per poder disposar d'un local que compleixi una normativa tant important com l'accés per minusvàlids, va ser estrictament necessari  rebaixar la meitat del local 40 centímetres per deixar un local a un sol nivell. Quedant d'aquesta manera una farmàcia amb una entrada de facil accés garantit per a tots els públics.

Com és habitual en el nostre sector, i sobre tot, en una reforma integral d'aquesta mesura, mai saps que et pots trobar de nou fins que vas avançant durant el procés de l'obra.

De sobte va sorgir un problema estructural amb el reforç d'una biga, un cop solucionades aquestes incidències no contemplades inicialment, es va acabar l'obra i no van ser impediment per fer que no puguessim complir el plaç d'entrega.

Obra nova de tot, electricitat, telecomunicacions, terra, pladur, pintura, il·luminació amb sostre a dos nivells per fer llum indirecta decorativa, aires acondicionats, fusteria alumini, rotul i mobiliari especific de Farmàcia. Bany adequat per minusvalidesa segons normativa ajuntament.

Reformes Pis Ricard Gava

EJSREFORMES.CAT
   En aquesta ocasió, parlarem d'en Ricard.

 

Un veí de Gavà, decidit a fer una reforma integral al seu pis, va contactar amb nosaltres recomanat per unes Finques de Castelldefels.

Un cop feta la visita del que ara és el seu antic pis, abans de la nostra reforma integral, podiem apreciar una distribució i un estat del pis que feia entendre el seu interès per fer un petit canvi a la seva vida, a la seva llar.

Quan inicialment, predominaven uns colors foscos arreu de tot del seu "antic" pis, el nostre primer objectiu va ser aconseguir una Reforma actual on han predominat els colors blancs, grissos i negres combinats amb un elegant inox per la cuina, donant-li un aire molt més modern que l'anterior.

 

EJSREFORMES.CAT

 Els mobles i portes en blanc, donen ara una nova profunditat al seu refomat pis. Al menjador, amb un moble fet a mida de pladur forrat de pedra decorativa, dissenyat totalment per Ejs Reformes, que produeix una sensació de frescor combinada amb una estufa decorativa LED, que fan junt amb tots els serveis de TV, So, Internet i telèfon per supossat un espai més que comfortable .

Un altre dels canvis importants de la reforma integral del seu pis de Gavà, va ser, sense dubte, moure un dels banys per fer la cuina més gran i  així poder afegir una barra de bar de fusta amb surtidor de cervesa freda, una vinoteca, panell per ampolles de vi i carrils de fusta a la part superior de la barra per penjar copes de diferents mides.

Hem forrat la pared del menjador on és la porta d'accés a la habitació de Matrimoni amb un vinil Decoratiu de EEUU (Nueva York). Persianes i fustería d'alumini amb comandament a distancia i vidres efecte mirall per tindre privacitat ja que al ser un primer pis la gent podia veure des-de la piscina l'interior de casa seva.

Els dos banys són totalment nous, amb plats de dutxa de resina amb termostàtic i efecte pluja que surt del sostre. Els radiadors de la nova calefacció son de mides especials fins a 2 metres,  ja que son molt decoratius.