Reformes Pis Ricard Gava

EJSREFORMES.CAT
   En aquesta ocasió, parlarem d'en Ricard.

 

Un veí de Gavà, decidit a fer una reforma integral al seu pis, va contactar amb nosaltres recomanat per unes Finques de Castelldefels.

Un cop feta la visita del que ara és el seu antic pis, abans de la nostra reforma integral, podiem apreciar una distribució i un estat del pis que feia entendre el seu interès per fer un petit canvi a la seva vida, a la seva llar.

Quan inicialment, predominaven uns colors foscos arreu de tot del seu "antic" pis, el nostre primer objectiu va ser aconseguir una Reforma actual on han predominat els colors blancs, grissos i negres combinats amb un elegant inox per la cuina, donant-li un aire molt més modern que l'anterior.

 

EJSREFORMES.CAT

 Els mobles i portes en blanc, donen ara una nova profunditat al seu refomat pis. Al menjador, amb un moble fet a mida de pladur forrat de pedra decorativa, dissenyat totalment per Ejs Reformes, que produeix una sensació de frescor combinada amb una estufa decorativa LED, que fan junt amb tots els serveis de TV, So, Internet i telèfon per supossat un espai més que comfortable .

Un altre dels canvis importants de la reforma integral del seu pis de Gavà, va ser, sense dubte, moure un dels banys per fer la cuina més gran i  així poder afegir una barra de bar de fusta amb surtidor de cervesa freda, una vinoteca, panell per ampolles de vi i carrils de fusta a la part superior de la barra per penjar copes de diferents mides.

Hem forrat la pared del menjador on és la porta d'accés a la habitació de Matrimoni amb un vinil Decoratiu de EEUU (Nueva York). Persianes i fustería d'alumini amb comandament a distancia i vidres efecte mirall per tindre privacitat ja que al ser un primer pis la gent podia veure des-de la piscina l'interior de casa seva.

Els dos banys són totalment nous, amb plats de dutxa de resina amb termostàtic i efecte pluja que surt del sostre. Els radiadors de la nova calefacció son de mides especials fins a 2 metres,  ja que son molt decoratius.